Termeni si conditii

Utilizarea www.the-secret.ro implica sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie. Daca nu sunteti de acord cu acestia, va rugam sa nu folositi site-ul nostru. Daca veti continua sa utilizati site-ul nostru, vom considera ca ati acceptat/sunteti de acord sa respectati acesti termeni si conditii. The Secret isi rezerva dreptul de a schimba, corecta, modifica, adauga si/sau retrage in parte sau in intregime termenii si conditiile sau preturile produselor prin postare pe site fara nicio alta instiintare.

1. Definitii

Termeni si conditii – intelegerea contractuala dintre vanzator si client in conformitate cu termenii si conditiile aratate in aceasta sectiune. Clientul accepta termenii in care este incheiat contractul la momentul transmiterii comenzii, comanda ce genereaza efecte juridice de la momentul finalizarii contractului de achizitie. Clientul se obliga sa ia cunostinta de prezentele conditii; conditii pe care se considera ca le-a acceptat din momentul transmiterii comenzii catre vanzator. Renuntarea la contract se poate face in conformitate cu prevederile legale pentru contractele la distanta.

Site/domeniu – o zona dintr-un sistem informatic, detinuta de vanzator in scopul prelucrarii, stocarii ori transferului de date, ce contine toate informatiile care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric.

Vanzator (distribuitor)/Comerciant – o persoana juridica ce, in executarea contractelor care intra sub incidenta termenilor si conditiilor contractuale, actioneaza in cadrul activitatii sale comerciale si care, direct sau prin intermediul altor persoane fizice sau juridice, livreaza bunuri si/sau servicii catre client.

Client (Consumator, Cumparator) – o persoana fizica ce are sau obtine acces la continutul site-ului si serviciului, prin mijloace de comunicare electronice sau in baza unui acord de utilizare intre The Secret si acesta si care, in executarea contractelor care intra sub incidenta termenilor si conditiilor contractuale, actioneaza in scopuri din afara activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale.

Utilizator – persoana fizica sau juridica ce are sau obtine acces la continutul site-ului, prin mijloace de comunicare electronice sau in baza unui acord de utilizare intre The Secret si acesta.

Serviciu – functie de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale site-ului, in sensul acordarii posibilitatii clientului sa contracteze produse folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta (ex. telefonic) utilizate pentru prelucrarea, stocarea sau transmiterea informatiei.

Bunuri – orice produs inclusiv documentele mentionate in comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre vanzator, cumparatorului.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vanzator si cumparator prin care vanzatorul este de acord sa livreze bunurile si cumparatorul este de acord sa primeasca aceste bunuri si sa faca plata acestora.

Oferta – produse disponibile propuse spre vanzare intr-o anumita perioada si la un anumit pret unitar.

Pret – suma de bani (in moneda mentionata de vanzator) la care sunt vandute produsele spre comparator; pretul afisat este pretul unitar pentru fiecare produs oferit spre vanzare si contine TVA;

Continut – toate informatiile ce le contine/alcatuieste (fotografiile, imaginile, textile, datele tehnice, preturile) site-ul www.the-secret.ro.

2. Informatii despre produse

Toate informatiile publicate pe site sunt prezentari succinte, putand contine inadvertente privind unele specificatii ori pot contine erori de operare, vanzatorul facand eforturi pentru a pastra acuratetea informatiilor din site-ul www.the-secret.ro. Culorile, textura materialului sau forma produselor pot fi usor diferite in functie de monitorul folosit, navigatorul de internet, sistemul de operare sau dispozitivul de pe care se acceseaza site-ul.

3.Drepturi de autor

Dreptul de autor asupra continutului site-ului apartine vanzatorului si/sau colaboratorilor acestuia. Incalcarea drepturilor recunoscute si protejate prin Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe atrage raspunderea civila, contraventionala sau penala, dupa caz, potrivit legii. Sunt interzise, fara a se limita la: accesarea site-ului de catre dispozitive sau programe automate; copierea manuala a continutului; publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri, pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel. Oricine poate raporta o eventuala incalcare a dreptului de autor sesizata pe site.

4. Incheiere contract / Finalizare comanda

1.Dumneavoastra transmiteti o cerere ferma catre The Secret atunci cand parcurgeti procesul online de comanda prin introducerea detaliilor solicitate si apasati butonul „Trimite comanda”. Dupa ce ati emis comanda, noi va trimitem un e-mail, care confirma receptia comenzii dumneavoastra de catre noi si care detaliaza comanda (Confirmare comanda). Aceasta confirmare a comenzii nu reprezinta sub nicio forma o acceptare a cererii dumneavoastra, ci are doar rolul de a va informa ca noi am primit comanda dumneavoastra. Acceptarea comenzii se considera finalizata atunci cand va transmitem un e-mail, care confirma in final comanda dumneavoastra si care cuprinde factura aferenta.

2. Un contract de cumparare se realizeaza doar atunci cand va confirmam acceptarea comenzii si expediem produsul comandat catre dumneavoastra. Durata disponibilitatii pentru fiecare produs este valabila pana la epuizarea stocului, in cazul in care durata nu este anuntata pe site. In cazul unei indisponibilitati ne rezervam dreptul sa nu livram articolele comandate. In aceasta situatie va informam imediat despre indisponibilitatea produselor si va restituim neintarziat suma achitata deja.

3. Factura comenzii este expediata pe cale electronica in format PDF catre adresa dumneavoastra de e-mail. Factura este valabila fara semnatura si stampila. in caz de nevoie si la solicitarea expresa a clientului aceasta poate fi tiparita si transmisa gratuit prin posta. Dumneavoastra sunteti de acord cu expedierea facturii pe cale electronica sub forma de document format .PDF.

5. Plata produselor

– Plata ramburs. Aceasta metoda de plata se va efectua la operatorul de curierat la primirea coletului.

6. Dreptul de retragere din contract

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

In cazul solicitatii unui alt produs se va achita diferenta de pret, daca produsul este mai scump. In situatia in care cumparatorul opteaza pentru un produs mai ieftin, va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. The Secret ROMSPA S.R.L. va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce cumparatorul a returnat produsul cumparat initial. Rambursarea contravalorii produsului ori, dupa caz, inlocuirea acestuia, se va face in cel mult 14 de zile de la retur. Returnarea banilor ori, dupa caz, inlocuirea produselor fara penalitati si fara invocarea unui motiv, se poate efectua in urmatoarele conditii: in cazul in care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie sa fie desfacut – produsul trebuie returnat sigilat; starea produselor achizitionate trebuie sa fie la fel ca la primirea lor.

Aceste dispozitii se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta. Cumparatorul nu are dreptul sa opteze decat o singura data pentru returnarea/inlocuirea unui produs in conditiile art 4 alin.1 lit b) din O.G. 130/2000.

In toate cazurile returnarii/inlocuirii produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de returnare/inlocuire sunt suportate de catre cumparator. Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz. De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

7. Declinarea responsabilitatii

In cazul in care unele caracteristici ale produsului (descriere, pret etc.) au fost gresit afisate si livrarea nu s-a efectuat inca The Secret va anunta cumparatorul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta si va solicita clientului sa confirme comanda in termen de maxim 3 zile lucratoare de la data la care a fost informat asupra erorii. Comanda se va anula in cazul in care nu este confirmata de catre client conform noilor caracteristici sau daca acesta refuza sa cumpere produsul conform noilor caracteristici.

8. Politica de returnare a produselor

Potrivit prevederilor legale in vigoare, „consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

Returul in cazul produselor efectuate la comanda – Produsele efectuate la comanda se returneaza numai in cazurile in care s-au realizat greseli de catre The Secret. In oricare alte cazuri, produsul realizat dupa cerintele cumparatorului nu va putea fi returnat.

Returul in cazurile mai sus mentionate va fi acceptat numai dupa verificarea de catre The Secret a fiecarui caz si numai daca produsul nu prezinta urme de uzura si daca are toate ambalajele si etichetele intacte.

9. Sesizari si sugestii

Clientul care a achizitionat produse prin intermediul magazinului online, poate adresa reclamatii catre The Secret ROMSPA S.R.L. in termen de 30 de zile calendaristice de la data producerii evenimentului contestat, indicand in mod obligatoriu problema intalnita, precum si adresa la care doreste sa primeasca in scris raspunsul la reclamatia sa.

The Secret va transmite clientului raspunsul motivat la reclamatia formulata, in termen de 60 de zile calendaristice de la data primirii reclamatiei acestuia.

Pentru orice reclamatie primita de la client – adresata in scris sau verbal, The Secret va emite un raspuns verbal sau scris, printr-un SMS, e-mail sau prin posta, la adresa mentionata de catre client.

Daca aveti sugestii pentru imbunatatirea calitatii serviciilor noastre nu ezitati sa ne contactati prin intermediul e-mailului sau telefonic la adresele afisate pe site.

10. Litigii

Orice litigiu aparut intre cumparator si vanzator va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane de la sediul vanzatorului.

11. Forta Majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

12. Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul va fi considerata o tentativa de frauda si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia/acelora care au incercat acest fapt. Toate actiunile malitioase vor fi raportate autoritatilor competente, punand in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

13. Securitatea datelor personale si a informatiilor

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de vanzator numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.

14. Dispozitii finale

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

The Secret isi rezerva dreptul de a inceta activitatea site-ului fara vreo notificarea prealabila.

Acesti termeni si Conditii se aplica la cumpararea produselor efectuate in magazinul online www.the-secret.ro, proprietate a The Secret ROMSPA S.R.L., avand codul de inregistrare fiscala J12/241/29.01.2015 inregistrat la Oficiul Registrului Comertului cu numarul de serie 34032821 , telefon 0000 701 501 , email office@the-secret.ro .