Epilare definitivă

Pilozitatea poate reprezenta o problema pentru multi dintre noi,fie de ordin estetic sau igienic,salonul The Secret iti vine in ajutor cu serviciile de epilare definitiva.

Aparatul folosit este de ultima generatie,eliminand firele de par nedorite din orice zona a corpului si oferindu-ti astfel bucuria unui trup lipsit de pilozitate.

Epilarea cu lumina intens pulsata sau IPL este o procedura care se efectueaza pe orice tip si culoare a firului de par,este nedureroasa si nu lasa urme,dar nu se poate efectua vara deoarece pielea ramane sensibila dupa fiecare sedinta.Este nevoie de cel putin 6-8 sedinte pentru a vedea rezultatele dorite. Asadar va asteptam la noi pentru a va convinge.

Epilare Definitiva cu Laser Dioda

 

Noul nostru aparat  pentru epilare definitivă Laser Dioda cu trei lungimi de undă si sistem de racire Cooltech, aducând un maxim de confort si eficiența in procedura de epilare definitivă. Ce este special la acest tip de laser este faptul ca emite 3 lungimi de unda (755/808/1064nm) fiind potrivite pentru toate tipurile de piele si pentru orice textura a parului.

  • Alexandrite Laser (lungime de unda 755mm) reprezinta standardul GOLDEN pentru parul subtire.
  • Speed Laser (lungime de unda 808mm) reprezinta varianta clasica de lungime de unda in domeniul laserelor pentru indepartarea parului. Adancimea penetrarii, puterea mare si rata de repetitivitate mare fac ca tratamentul sa fie extrem de rapid. De asemenea, lungimea de unda 808mm are un nivel mediu de absorbtie a melaninei, facand-o sigura pentru pielea mai inchisa, ideala pentru indepartarea parului de pe brate, picioare, obraji si barbie.
  • Yag Laser (lungime de unda 1064mm) reprezinta o solutie concentrata pe tratarea tipurilor de piele închisă.

Laserul este dotat totodată cu o tehnologie inovativa de racire, CoolTech, pentru a raci si proteja pielea impotriva ranilor, fiind astfel un tratament sigur si confortabil, fara durere.