22
nov.

Despre Mezoterapie

Mezoterapia – tehnică cu ac, neinvazivă şi nedureroasă. Nu necesită anestezie locală și se poate efectua în funcție de gradul de sensibilitate al persoanei în cauză.
Substanțele active sunt introduse local prin mezoterapie, la nivelul pielii prin microinjecții nedureroase. Mezoterapia poate fi efectuată atât manual cât și instrumental, utilizând dispozitive speciale pentru a nu creea disconfort.
Mezoterapia stimulează procesul de reparare și multiplicare celulară, induce refacerea celulară și ajută la reversabilitatea proceselor de îmbătrânire.
Această tehnică este des utilizată în tratarea unor afecțiuni dermatologice/ estetice. Alopecia (căderea părului) este tratată cu succes prin mezoterapie. Mezoterapia este un adevarat aliat în lupta cu celulita, lipoamele, vergeturile și ajută chiar și în cazul cicatricilor. În saloanele de înfrumusețare cel mai des se utilizează mezoterapia pentru a regenera tenul, decolteul sau dosul mâinilor.
Dispozitivele utilizate cum ar fi DERMAPEN-ul nu lezează suprafața pielii și folosește principiul electroporației pentru a facilita absorbția substanțelor prin piele.
Pentru mai multe detalii privind procedura de MEZOTERAPIE, apelează cu încredere la specialiștii noștri, de la Salonul The Secret!
Contact: tel. 0770-497-200 , str. Câmpului nr.87