Masaj / Corporal

Cu totii stim ca un corp frumos si armonios poate contribui si la starea ta de spirit, dar pentru multe dintre noi timpul pe care il putem acorda sportului reprezinta o problema.

La The Secret poti obtine rezultatele dorite fara efort.Venim in ajutorul tau cu tratamente corporale si proceduri de ultima generatie, cum ar fi electrostimulare, presoterapie, radiofrecventa dar si cu proceduri de masaj cum sunt masajul anticelulitic si drenajul limfatic.

Specialistii nostri va pot oferi si momente de relaxare,facandu-va o programare la un masaj thailandez, thaiyoga sau shiatsu. Astfel veti avea parte de momentul dumneavoastra de liniste si de o experienta bine meritata.

LabSystem – Aparat Radiofrecvență RF
Prin utilizarea undelor de radiofrecvență emise, energia termică transmisă este concentrată localizat. Ajută la remodelarea tisulară, producția de elastină și colagen, și îmbunătățește drenajul limfatic.
Rezultatul? Aspectul pielii este mai clar și mai luminos la nivel facial, conturul feței îmbunătățit iar ridurile sunt diminuate.