Cell C cleaning mousse 200ml

136,00 lei

Spuma demachianta hidratanta cu portocala dulce 200ml

Spumă demachiantă pentru tenuri uscate şi normale cu extract de portocale dulci şi ulei de Babassu. Curăţă pielea în profunzime şi menţine nivelul optim de hidratare respectând echilibrul natural al pielii lăsând o senzaţie delicată şi mătăsoasă.

Extract de portocale dulci: Aplicarea în cosmetică a extractului de portocală dulce este justificată prin bogăţia de vitamine pe care le posedă, în special vitamina C, A şi caroten; acizi organici cei mai mulţi dintre ei de natură alpha-hidroxi acizi sau alpha-cetoacizi; flavonoide, puternic antioxidante, antiradicali şi protectoare ale capilarelor; ulei esenţial, cu puternică acţiune dezinfectantă şi calmantă; carbohidraţii şi pectinele le conferă proprietăţi nutritive.
Foarte util, de asemenea, în tratarea petelor hipercrome sau în tratamentele depigmentărilor.
Ulei de Babassu: Ulei obţinut din fructul de palmier originar din Brazilia care creşte pe ţărmurile scăldate de Amazon. Conţine un mare procent de acid oleic, cel care oferă excepţionale proprietăţi nutritive. Uleiul de Babassu menţine hidratarea pielii lăsând o senzaţie delicată şi mătăsoasă.
Agent de curăţare delicată derivat din uleiul de Babassu: De origine natural, acest tensoactiv este capabil să cureţe pielea respectând echilibrul natural al acesteia.

Puneţi în palmă o cantitate de mărimea unei mingi de golf. Distribuiţi uniform produsul pe faţă, gât şi decolteu, masând uşor până la înlăturarea machiajului sau a resturilor de impurităţi. Clătiţi apoi cu apă din abundenţă pentru înlăturare definitivă.

Categorie: