04
iul.

Îngrijire facială cu Summe Cosmetics

Scrub perlat şi microsfere cu pigment de fond de ten, la un pahar de suc. VERDE. Cum sună asta?

Ei bine, sună cam aşa: Romspa, proiect al companiei Beauty World Cosmetics SRL şi Romspa Cosmetics SRL, lansat în anul 2009 în Cluj-Napoca, comercializează în prezent aproximativ 400 de produse de diferite categorii precum accesorii cosmetice, aparatură cosmetică, produse de îngrijire personală, cosmetice, şi este unicul distribuitor în România pentru o gamă extinsă şi extrem de calitativă: SUMMECOSMETICS. Voi ştiaţi despre această firmă? Pentru că eu nu mai auzisem până acum şi pentru că voiam să testez produsele lor, am căutat mai întâi câteva informaţii pe internet pentru a mă lămuri mai bine.

În spatele SummeCosmetics stau profesioniști cu ani de experiență în cercetarea, fabricarea, comercializarea și aplicarea cosmeticelor profesionale. Un brand nou și modern, cu idei creative, noi și tehnologie de vârf, a obținut ceva foarte provocator, şi anume: a reunit energia tinerească cu ani de experiență de lucru. Un grup mare de cosmeticieni profesioniști din toată Spania a salutat cu entuziasm ideea de a crea o marcă specială, care să răspundă nevoilor reale. Ideile, sugestiile și experiența lor au fost vitale pentru a da formă primelor linii de produse. Eforturile diferiților profesioniști s-au adunat într-un singur obiectiv comun: crearea unui brand puternic care apără identitatea și profesia cosmeticienilor cu produse de înaltă calitate la prețuri competitive.

Produsele SummeCosmetics se folosesc pentru cosmetică facială şi pentru ochi, dar şi pentru tratamente corporale cu împachetări, având rezultate imediate şi de durată, ele existând deja în diferite SPA-uri de 5 stele din România. Împreună vom discuta doar despre două dintre ele şi anume: CC Cream cu SPF 50+ cu microsfere SUMME SUN şi Triphase Scrub cu pulbere de perle.

CC CREAM SPF 50+ cu microsfere SUMME SUN

Trebuie să menţionez că nu am mai folosit acest tip de CC Cream şi mi se pare foarte interesant faptul că îşi schimbă culoarea exact în momentul aplicării şi nu încarcă deloc tenul. Primul dintre produsele care îmbina o cremă hidratantă cu un fond de ten lejer, încă din anii ’50, a fost BB Cream, al cărui nume este o prescurtare de la blemish balm sau beauty balm, adică balsam de înfrumuseţare. CC Cream este fratele mai mic al cremei BB, numele său fiind o prescurtare de la color control/color correcting (corectarea culorii). BB Cream ascunde discret roşeaţa pielii şi uniformizează nuanţa tenului, iar CC Cream se apropie mai mult de un fond de ten decât de o cremă hidratantă. Se întinde uşor pe toată zona care trebuie protejată, astfel încât să se obţină o uniformizare a culorii. Este un produs multifuncţional, care hidratează pielea, ascunde imperfecţiunile, matifiază, minimizează porii şi cel mai important, oferă protecţie solară (SPF50+). După cum spuneam, combinaţiile de filtre fizice şi chimice ajută la prevenirea daunelor pielii cauzate de radiaţiile solare. Fiecare oră de expunere neprotejată la soare este reţinută de ADN-ul nostru şi astfel, după un timp, degradarea ţesutului devine ireversibilă. Soluţia este să utilizezi zilnic, indiferent de anotimp, un produs care să aibă cel puţin SPF15.

TRIPHASE SCRUB cu pulbere de perle

Emulsia are rolul de curăţa, hrăni şi de a tonifia pielea. Pulberea stimulează sinteza de noi proteine ale filamentelor intermediare a celulelor epiteliale care se numesc citokeratine. Asigură regenerarea și procesele de reparare celulară, întărind rolul protector al pielii față de condițiile agresive externe. Formula să specială permite intensificarea acţiunii sale de exfoliere atunci când este combinată cu Scrubul Enzimatic. Se recomandă utilizarea în cazul tratamentelor anti-îmbatranire, dar şi împotriva petelor faciale. Ca ingrediente regăsim acidul de răpită, obţinut cu biotehnologie complet naturală cu proprietăţi de solubilizare şi curăţare, non-spumant, non-lipicios. Extractul de aloe vera are efectul de a matifia şi hidrata pielea datorită capacităţii sale de a reţine moleculele de apă. Are proprietăţi regenerative și stimulează creșterea fibrelor responsabile de elasticitatea pielii. Betaina din plante este capabilă de a oferi hidratare superioară pielii, fără vâscozitate reziduală adesea asociată cu emulsii pe bază de glicerină. Atunci când este utilizată în produsele de îngrijire a pielii, reduce temporar profunzimea ridurilor pentru că îmbunătăţeşte producerea de fibroblaste şi colagen, conferă feţei un aspect mult mai fin. Cat despre pulberea de perle, aceasta deţine acţiunea de a exfolia blând pielea şi de a crea un efect luminos.