25
iun.

Tratament anti-age personalizat şi pentru acasă

În cazul multor game de produse cosmetice aplicate la salon, se folosesc liniile profesionale special create cu o concentraţie mare de componente active, pentru a oferi un tratament la nivelul de aşteptare al clientului. E firesc, produsele cosmetice profesionale sunt folosite de profesionişti în domeniul frumuseţii. Ideal, pentru întreţinerea tenului sau pentru continuarea tratamentului, ar fi să existe o gamă cu aceleaşi componente şi care să producă aceleaşi efecte ca cele din salon, însă ea să poată fi folosită zilnic, acasă. Astfel, sa evitam experienţele neplăcute pe care le putem avea cumpărând creme la întâmplare, din supermarketuri de exemplu, şi care să producă tenului dezechilibre greu de remediat.

Vă spuneam noi despre produsele MyCode de la SummeCosmetics, gamă care, în realitate, funcţionează precum un mini laborator. Este vorba despre şase tipuri de ser pentru tratamentul facial. Acestea sunt combinate de către cosmeticiană, în funcţie de nevoile fiecărui ten. Cele şase coduri de ser MyCode au componenţă diferită şi, combinate corespunzător acţionează specific, tratând mai multe probleme sau răspunzând mai multor nevoi ale pielii.

Codul 01 acţionează pentru creşterea nivelul de luminozitate al tenului, eliminând efectele nocive ale poluării;

Codul 02 ajută la regenerarea şi protecţia celulelor stem împotriva acţiunii radicalilor liberi;

Codul 03 conţine extract de caviar, Vitamina F forte, Vitamina E şi Vitamina A. Extractul de caviar ajută la buna funcţionare a activităţii pielii şi la recuperarea aspectului de tinereţe al acesteia.

Codul 04 este un concentrat facial cu extract de frunze de mure ce ajută în tratamentul de eliminare al petelor apărute pe ten ca urmare a înaintării în vârstă, echilibrand nuanţa pielii;

Codul 05 conţine Acid Hialuronic şi extract de smirnă, componente care ajută la dispariţia ridurilor;

Codul 06 este o formulă ce oferă efect de lifting pentru toate tipurile de ten.

Odată stabilit, tratamentul personalizat poate fi continuat şi acasă. SummeCosmetics a gândit şi formula ideală în acest sens, care permite amestecarea a trei coduri din cele şase existente.

MyCODE este un concept nou şi revoluţionar, creat de SummeCosmetics pentru a preveni şi corecta efectele provocate de îmbătrânirea prematură a pielii în zona feţei, gâtului şi decolteului, personalizând fiecare tratament graţie unui cod unic anti-îmbătrânire, care tratează în profunzime necesităţile pielii, în fiecare moment.